کاربر:7uhv6ygc5tfx/صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

از اسلامیکال
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «کتابخانه مسجدالرضا این کتابخانه در سال ۱۳۶۱ بنا به درخواست مردم منطقه و اهتمام آستان قدس رضوی در طبقه فوقانی مسجد الرضا راه اندازی شد. استقبال روزافزون مراجعان وکمبود فضا، باعث شد که توسعه این مرکز فرهنگی در دستور کار مدیران آستان قدس رضوی...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
کتابخانه مسجدالرضا  
<ref>{{یادکرد وب|نشانی=https://library.razavi.ir/aqlibraries/fa/46242/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%AC%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%B9|عنوان=کتابخانه مسجدالرضا}}</ref>کتابخانه مسجدالرضا  


این کتابخانه در سال ۱۳۶۱ بنا به درخواست مردم منطقه و اهتمام آستان قدس رضوی در طبقه فوقانی مسجد الرضا  راه اندازی شد.
این کتابخانه در سال ۱۳۶۱ بنا به درخواست مردم منطقه و اهتمام آستان قدس رضوی در طبقه فوقانی مسجد الرضا  راه اندازی شد.

نسخهٔ ‏۱۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۰۸:۵۸

[۱]کتابخانه مسجدالرضا

این کتابخانه در سال ۱۳۶۱ بنا به درخواست مردم منطقه و اهتمام آستان قدس رضوی در طبقه فوقانی مسجد الرضا راه اندازی شد.

استقبال روزافزون مراجعان وکمبود فضا، باعث شد که توسعه این مرکز فرهنگی در دستور کار مدیران آستان قدس رضوی قرار گیرد و در نهایت در ۲۲ بهمن ۱۳۶۵ ساختمان جدید به بهره ‏برداری رسید اما از آنجا که فضای جدید، باز هم جوابگوی خیل عظیم مراجعه کنندگان نبود لذا فضا اختصاص به آقایان یافت و خواهران فقط برای امانت کتاب به کتابخانه مراجعه می کردند، تا اینکه حسب دستور و تاکید تولیت عظمای آستان قدس رضوی، ساخت ساختمانی مجهز در سه طبقه ویژه آقایان شروع و در سال ۱۳۷۵ افتتاح شد.

این کتابخانه از لحاظ گردآوری مواد کتابخانه ای بسیار غنی و دارای حدود 56 هزار جلد کتاب و ۳۰ عنوان نشریه ادواری می باشد. در حال حاضر تعداد اعضای فعال این کتابخانه حدود 37 هزار نفر است .

این کتابخانه در دو ساختمان جداگانه ( آقایان و بانوان ) دارای بخشهای مختلف از جمله تالار مطالعه قفسه باز، تالار محققان، تالار مرجع، واحد اینترنت، واحد امانت کتاب و … می باشد.

این کتابخانه همه روزه بجز ایام تعطیل از ۷/۳۰ الی ۱۹/۳۰ در خدمت اعضاء و مراجعان می باشد.

  1. «کتابخانه مسجدالرضا».