کاربر:Rahaee/صفحه تمرین
کتابخانه مروج- یزد
این کتابخانه در ۱۳۴۸ه.ش توسط مروج وقف بر آستان مقدس رضوی گردید و در سال ۱۳۶۵ه.ش ساختمان جدید کتابخانه توسط محمد مروج و با همکاری آستان قدس رضوی در زمینی به مساحت یک هزار متر مربع و با زیربنای ۲۱۰۰ متر مربع در سه طبقه احداث و در اختیار علاقه مندان به کتاب قرار گرفت. لازم به توضیح است مدیریت این کتابخانه با سازمان موقوفات یزد و کرمان آستان قدس رضوی می باشد.
این کتابخانه 25 نسخه کتاب خطی، حدود 97 هزار نسخه کتاب چاپی و 130عنوان نشریه ادواری می باشد. در حال حاضر تعداد اعضای فعال این کتابخانه حدود 20 هزار نفر است و دارای بخشهای مختلف از جمله تالار مطالعه قفسه باز، واحد امانت منابع چاپی، واحد مرجع و واحد مطبوعات ویژه آقایان و بانوان می باشد.
این کتابخانه همه روزه بجز ایام تعطیل از ۷/۱۵ الی ۱۹/۴۵ در خدمت علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی است.[۱]
کتابخانه مرتضوی- رفسنجان
این کتابخانه در سال 1383ه.ش همزمان با سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در ساختمانی باشکوه و مجهز با زیر بنای 1200 متر مربع در سه طبقه توسط یحیی مرتضوی وقف بر آستان قدس رضوی گردید تا در اختیار دوستداران کتاب و کتاب خوانی قرار گیرد. با این توضیح که مدیریت این کتابخانه با سازمان موقوفات یزد و کرمان آستان قدس رضوی می باشد.
این کتابخانه دارای 3 نسخه خطی، حدود 74 هزار نسخه کتاب چاپی و 15 عنوان نشریه ادواری می باشد. در حال حاضر تعداد اعضای فعال این کتابخانه حدود 26 هزار نفر است. و دارای بخشهای مختلف از جمله تالار مطالعه قفسه باز، تالار محققان، واحد امانت منابع چاپی، واحد مرجع و واحد مطبوعات ویژه آقایان و بانوان می باشد.
این کتابخانه همه روزه بجز ایام تعطیل از 7/15 الی 19/45 در خدمت علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی است.[۲]
منابع: